Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen houdt 'grootste pyjamaparty van Nederland'

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 19:35

Chantal Janzen hoopt dat duizenden Nederlanders in november naar de Ziggo Dome komen voor de 'grootste pyjamaparty van Nederland'.

De Tegelse showbizz-ster maakte in RTL Boulevard de plannen voor haar pyjamafeestje bekend.

Bekende gasten
"Ik hoor al jaren: wanneer mogen we bij jou komen?", zegt Janzen in het entertainmentprogramma. "Dus we dachten: tijd voor een feestje. Onder andere Lil' Kleine, Famke Louise, Maan, Wibi Soerjadi en Tijl Beckand komen samen met ons een pyjama party houden. Iedereen mag komen, alleen in pyjama." In het midden van de Ziggo Dome staat een bed. Het pyjama-spektakel wordt omlijst met zang en dans.

Chantal Blijft Slapen
In het najaar komt de entertainmentster ook weer in haar pyjama terug op de beeldbuis. Ze is er met John de Mol, de nieuwe baas van SBS, niet uitgekomen om de naam Chantal Blijft Slapen aan te houden. Het programma verandert niet alleen van naam. "Met de nieuwe formatelementen die we hebben bedacht, zit ik me iedere dag te verkneukelen om te blijven slapen."

Geïnteresseerden kunnen op 16 november in hun pyjama naar de Ziggo Dome komen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Jarenlang mocht ik de leukste logeerpartijen hebben bij bekende Nederlanders thuis, maar dat dekbed is wat muffig gaan rieken dus is het hoog tijd om ‘n frisse wind door de kersverse lakens te laten waaien. Het is tijd voor een nieuwe versie, en... hoog tijd om eindelijk eens ‘n slaapfeestje met JULLIE te bouwen! Op 16 november geef ik samen met bekende slaapgasten als Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Tijl Beckand, Wibi Soerjadi en Famke Louise, in Ziggo Dome de grootste pyjama party van Nederland, en iedereen mag komen! Dus trommel al je vriendinnen op (hint: vrijgezellenuitje), de buurvrouw, je nicht, je kids, je moeder, tante, vader, je collega’s (die ene van finance eindelijk in pyjama), je oma, je nieuwe date, kun je meteen beoordelen hoe hij of zij eruit ziet in pyjama. (En vooral wàt voor pyjama ‘t is..). Maar zeg dat die vriendinnen dan even wat te drinken gaan halen op dat moment, anders is het zielig. Het wordt een wervelende show bomvol muziek, zang, dans, entertainment en vooral veel plezier, kortom, het leukste pyjamafeest ooit! De komende tijd maken we nóg meer verrassende gasten bekend, check onze instagram pagina. Trek je leukste pyjama aan en gaaaaaaan!!! Pyjamastress: Op de site zijn binnenkort pyjama’s te koop en de gehele opbrengst hiervan gaat naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie Dank Prinses Maxima Centrum dat ik jullie nieuwe ambassadeur mag gaan worden, en dank aan alle patiëntjes, want JULLIE kwamen met het idee van een ‘pyjamaparty’! Want ‘slapen is saai’, luidde hun harde oordeel Nu denk ik daar als moeder van een slecht slapende baby anders over, maar ok. Ik zie jullie allemaal in Ziggo op 16 november!! IK HEB ER ZIN IN!!!

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen