Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Chantal Janzen houdt 'grootste pyjamaparty van Nederland'

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 19:35

Chantal Janzen hoopt dat duizenden Nederlanders in november naar de Ziggo Dome komen voor de 'grootste pyjamaparty van Nederland'.

De Tegelse showbizz-ster maakte in RTL Boulevard de plannen voor haar pyjamafeestje bekend.

Bekende gasten
"Ik hoor al jaren: wanneer mogen we bij jou komen?", zegt Janzen in het entertainmentprogramma. "Dus we dachten: tijd voor een feestje. Onder andere Lil Kleine, Famke Louise, Maan, Wibi Soerjadi en Tijl Beckand komen samen met ons een pyjama party houden. Iedereen mag komen, alleen in pyjama." In het midden van de Ziggo Dome staat een bed. Het pyjama-spektakel wordt omlijst met zang en dans.

Chantal Blijft Slapen
In het najaar komt de entertainmentster ook weer in haar pyjama terug op de beeldbuis. Ze is er met John de Mol, de nieuwe baas van SBS, niet uitgekomen om de naam Chantal Blijft Slapen aan te houden. Het programma verandert niet alleen van naam. "Met de nieuwe formatelementen die we hebben bedacht, zit ik me iedere dag te verkneukelen om te blijven slapen."

Geïnteresseerden kunnen op 16 november in hun pyjama naar de Ziggo Dome komen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Jarenlang mocht ik de leukste logeerpartijen hebben bij bekende Nederlanders thuis, maar dat dekbed is wat muffig gaan rieken dus is het hoog tijd om ‘n frisse wind door de kersverse lakens te laten waaien. Het is tijd voor een nieuwe versie, en... hoog tijd om eindelijk eens ‘n slaapfeestje met JULLIE te bouwen! Op 16 november geef ik samen met bekende slaapgasten als Lil’ Kleine, Maan, Victor Mids, Tijl Beckand, Wibi Soerjadi en Famke Louise, in Ziggo Dome de grootste pyjama party van Nederland, en iedereen mag komen! Dus trommel al je vriendinnen op (hint: vrijgezellenuitje), de buurvrouw, je nicht, je kids, je moeder, tante, vader, je collega’s (die ene van finance eindelijk in pyjama), je oma, je nieuwe date, kun je meteen beoordelen hoe hij of zij eruit ziet in pyjama. (En vooral wàt voor pyjama ‘t is..). Maar zeg dat die vriendinnen dan even wat te drinken gaan halen op dat moment, anders is het zielig. Het wordt een wervelende show bomvol muziek, zang, dans, entertainment en vooral veel plezier, kortom, het leukste pyjamafeest ooit! De komende tijd maken we nóg meer verrassende gasten bekend, check onze instagram pagina. Trek je leukste pyjama aan en gaaaaaaan!!! Pyjamastress: Op de site zijn binnenkort pyjama’s te koop en de gehele opbrengst hiervan gaat naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie Dank Prinses Maxima Centrum dat ik jullie nieuwe ambassadeur mag gaan worden, en dank aan alle patiëntjes, want JULLIE kwamen met het idee van een ‘pyjamaparty’! Want ‘slapen is saai’, luidde hun harde oordeel Nu denk ik daar als moeder van een slecht slapende baby anders over, maar ok. Ik zie jullie allemaal in Ziggo op 16 november!! IK HEB ER ZIN IN!!!

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen