Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen hoopt op presentatieklus Songfestival

Geplaatst opvrijdag 6 september 2019 - 9:52

Chantal Janzen wordt gezien als een van de favorieten om het Eurovisiesongfestival te presenteren, alleen is ze nog niet gevraagd.

Dat zegt de van oorsprong Tegelse presentratice in De Coen en Sander Show op Radio 538.

NPO
De 40-jarige Janzen zou overigens de klus in Rotterdam Ahoy graag voor haar rekening nemen. "Ik zou dat doen hoor, maar niemand belt, niemand vraagt me." Ze heeft wel een verklaring waarom ze nog niet is gebeld. "Ik denk dat het iemand van de NPO wordt."

Vertegenwoordigen
Overigens heeft de entertainmentduizendpoot al een idee wie Nederland moet vertegenwoordigen volgend jaar in Rotterdam: "Davina Michelle."

Vorige week vrijdag werd bekend dat het liedjesfestijn in Rotterdam gehouden wordt, en niet in Maastricht dat de andere kanshebber was.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen