Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen hoopt op presentatieklus Songfestival

Geplaatst opvrijdag 6 september 2019 - 9:52

Chantal Janzen wordt gezien als een van de favorieten om het Eurovisiesongfestival te presenteren, alleen is ze nog niet gevraagd.

Dat zegt de van oorsprong Tegelse presentratice in De Coen en Sander Show op Radio 538.

NPO
De 40-jarige Janzen zou overigens de klus in Rotterdam Ahoy graag voor haar rekening nemen. "Ik zou dat doen hoor, maar niemand belt, niemand vraagt me." Ze heeft wel een verklaring waarom ze nog niet is gebeld. "Ik denk dat het iemand van de NPO wordt."

Vertegenwoordigen
Overigens heeft de entertainmentduizendpoot al een idee wie Nederland moet vertegenwoordigen volgend jaar in Rotterdam: "Davina Michelle."

Vorige week vrijdag werd bekend dat het liedjesfestijn in Rotterdam gehouden wordt, en niet in Maastricht dat de andere kanshebber was.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen