Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen heeft vijfde Televizier-Ster te pakken

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 22:11

De Tegelse televisiester Chantal Janzen heeft de Televizier-Ster Presentatrice gewonnen bij het Gouden Televizier-Ring Gala.

De tv-ster verloor woensdagavond eerder in de categorie Televizier-Ster Actrice, maar ging er alsnog vandoor met een prijs.

Presentatie
Niet alleen de acteerkunsten van de showbizzster vallen in de smaak bij televisiekijkend Nederland. Samen met Eva Jinek en Floortje Dessing was Janzen, die begin dit jaar 40 kaarsjes mocht uitblazen, dus genomineerd als beste presentatrice. Zo is ze momenteel te zien als presentatrice van Dancing with the Stars en het slaapfeestprogramma Chantals Pyjama Party.

Lees ook: Chantal Janzen wordt 40 jaar: 'Alle dromen uitgekomen'

Jaspers & Janzen
Collega Yvon Jaspers (Boer zoekt Vrouw) won al vijf keer eerder de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Met deze prijs komt Janzen op gelijke hoogte met Jaspers.

Lees ook: Evenaart Chantal Janzen Yvon Jaspers?

Kees & Co
Janzen was als actrice genomineerd voor haar rol in de sitcom Kees & Co. Voor die serie schitterde ze slechts een seizoen als Coosje, de dochter van Kees (Simone Kleinsma). Dat was geen lang leven beschoren, want door een overvolle agenda heeft ze bedankt voor het tweede seizoen. Haar tegenstanders waren Ilse Warringa (De Luizenmoeder) en Elise Schaap (o.a. Familie Kruys en Undercover), die er met de prijs vandoor ging.

Lees ook: Chantal Janzen keert niet terug bij Kees & Co

Lex Uiting
Lex Uiting greep naast de Televizier-Ster Jeugd. Hij presenteert het programma waarin hij kinderen op weg naar de grote show van Kinderen voor Kinderen begeleidt.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen