Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen heeft vijfde Televizier-Ster te pakken

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 22:11

De Tegelse televisiester Chantal Janzen heeft de Televizier-Ster Presentatrice gewonnen bij het Gouden Televizier-Ring Gala.

De tv-ster verloor woensdagavond eerder in de categorie Televizier-Ster Actrice, maar ging er alsnog vandoor met een prijs.

Presentatie
Niet alleen de acteerkunsten van de showbizzster vallen in de smaak bij televisiekijkend Nederland. Samen met Eva Jinek en Floortje Dessing was Janzen, die begin dit jaar 40 kaarsjes mocht uitblazen, dus genomineerd als beste presentatrice. Zo is ze momenteel te zien als presentatrice van Dancing with the Stars en het slaapfeestprogramma Chantals Pyjama Party.

Lees ook: Chantal Janzen wordt 40 jaar: 'Alle dromen uitgekomen'

Jaspers & Janzen
Collega Yvon Jaspers (Boer zoekt Vrouw) won al vijf keer eerder de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Met deze prijs komt Janzen op gelijke hoogte met Jaspers.

Lees ook: Evenaart Chantal Janzen Yvon Jaspers?

Kees & Co
Janzen was als actrice genomineerd voor haar rol in de sitcom Kees & Co. Voor die serie schitterde ze slechts een seizoen als Coosje, de dochter van Kees (Simone Kleinsma). Dat was geen lang leven beschoren, want door een overvolle agenda heeft ze bedankt voor het tweede seizoen. Haar tegenstanders waren Ilse Warringa (De Luizenmoeder) en Elise Schaap (o.a. Familie Kruys en Undercover), die er met de prijs vandoor ging.

Lees ook: Chantal Janzen keert niet terug bij Kees & Co

Lex Uiting
Lex Uiting greep naast de Televizier-Ster Jeugd. Hij presenteert het programma waarin hij kinderen op weg naar de grote show van Kinderen voor Kinderen begeleidt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen