Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen heeft vijfde Televizier-Ster te pakken

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 22:11

De Tegelse televisiester Chantal Janzen heeft de Televizier-Ster Presentatrice gewonnen bij het Gouden Televizier-Ring Gala.

De tv-ster verloor woensdagavond eerder in de categorie Televizier-Ster Actrice, maar ging er alsnog vandoor met een prijs.

Presentatie
Niet alleen de acteerkunsten van de showbizzster vallen in de smaak bij televisiekijkend Nederland. Samen met Eva Jinek en Floortje Dessing was Janzen, die begin dit jaar 40 kaarsjes mocht uitblazen, dus genomineerd als beste presentatrice. Zo is ze momenteel te zien als presentatrice van Dancing with the Stars en het slaapfeestprogramma Chantals Pyjama Party.

Lees ook: Chantal Janzen wordt 40 jaar: 'Alle dromen uitgekomen'

Jaspers & Janzen
Collega Yvon Jaspers (Boer zoekt Vrouw) won al vijf keer eerder de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Met deze prijs komt Janzen op gelijke hoogte met Jaspers.

Lees ook: Evenaart Chantal Janzen Yvon Jaspers?

Kees & Co
Janzen was als actrice genomineerd voor haar rol in de sitcom Kees & Co. Voor die serie schitterde ze slechts een seizoen als Coosje, de dochter van Kees (Simone Kleinsma). Dat was geen lang leven beschoren, want door een overvolle agenda heeft ze bedankt voor het tweede seizoen. Haar tegenstanders waren Ilse Warringa (De Luizenmoeder) en Elise Schaap (o.a. Familie Kruys en Undercover), die er met de prijs vandoor ging.

Lees ook: Chantal Janzen keert niet terug bij Kees & Co

Lex Uiting
Lex Uiting greep naast de Televizier-Ster Jeugd. Hij presenteert het programma waarin hij kinderen op weg naar de grote show van Kinderen voor Kinderen begeleidt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen