Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen heeft vijfde Televizier-Ster te pakken

Geplaatst opwoensdag 9 oktober 2019 - 22:11

De Tegelse televisiester Chantal Janzen heeft de Televizier-Ster Presentatrice gewonnen bij het Gouden Televizier-Ring Gala.

De tv-ster verloor woensdagavond eerder in de categorie Televizier-Ster Actrice, maar ging er alsnog vandoor met een prijs.

Presentatie
Niet alleen de acteerkunsten van de showbizzster vallen in de smaak bij televisiekijkend Nederland. Samen met Eva Jinek en Floortje Dessing was Janzen, die begin dit jaar 40 kaarsjes mocht uitblazen, dus genomineerd als beste presentatrice. Zo is ze momenteel te zien als presentatrice van Dancing with the Stars en het slaapfeestprogramma Chantals Pyjama Party.

Lees ook: Chantal Janzen wordt 40 jaar: 'Alle dromen uitgekomen'

Jaspers & Janzen
Collega Yvon Jaspers (Boer zoekt Vrouw) won al vijf keer eerder de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Met deze prijs komt Janzen op gelijke hoogte met Jaspers.

Lees ook: Evenaart Chantal Janzen Yvon Jaspers?

Kees & Co
Janzen was als actrice genomineerd voor haar rol in de sitcom Kees & Co. Voor die serie schitterde ze slechts een seizoen als Coosje, de dochter van Kees (Simone Kleinsma). Dat was geen lang leven beschoren, want door een overvolle agenda heeft ze bedankt voor het tweede seizoen. Haar tegenstanders waren Ilse Warringa (De Luizenmoeder) en Elise Schaap (o.a. Familie Kruys en Undercover), die er met de prijs vandoor ging.

Lees ook: Chantal Janzen keert niet terug bij Kees & Co

Lex Uiting
Lex Uiting greep naast de Televizier-Ster Jeugd. Hij presenteert het programma waarin hij kinderen op weg naar de grote show van Kinderen voor Kinderen begeleidt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen