Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen heeft iets te vieren

Geplaatst opdonderdag 23 januari 2020 - 14:26

Bij Chantal Janzen is het feest in huis. Haar oudste zoon James is donderdag elf jaar geworden.

Zijn verjaardag laat ze op Instagram niet onopgemerkt voorbijgaan.

Big smile
De presentatrice en actrice uit Tegelen plaatste zes foto's van de jarige job toen hij nog klein was, maar ook actuelere foto's van hem vergezeld met familieleden. Voor de showbizzster een moment om ook terug te blikken op de geboorte van James. "11 jaar geleden geleden werd ik voor het eerst mama. Mama van de jongen die vanochtend met één grote big smile onze kamer kwam inlopen."

Allerliefste
"Hij is de allerleukste, allerliefste, allergrappigste van de hele wereld", zo gaat ze verder. Haar bericht eindigt ze met de liefkozende woorden: "Ik hou oneindig veel van 'm." Daarachter staat James gevolgd met een hartje. Felicitaties van collega's uit het vak stromen inmiddels al volop binnen.

Chantal Janzen (40) heeft met haar man Marco Geeratz behalve James ook de bijna 2-jarige zoon Bobby.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen