Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen genomineerd voor twee Televizier-Sterren

Geplaatst opdinsdag 24 september 2019 - 21:11

Chantal Janzen dingt mee naar de titel Televizier-Ster bij de actrices en presentratrices.

De Tegelse showbizz-ster neemt het in de verkiezing voor actrice op tegen Ilse Warringa (De Luizenmoeder) en Elise Schaap van Familie Kruys en Soof.

Kees en Co
Janzen heeft de nominatie volgens Televizier voornamelijk te danken aan de reboot van de comedyserie Kees en Co met Simone Kleinsma.

Bij de presentatrices moet Janzen het opnemen tegen twee andere blonde presentatrices: Floortje Dessing en Eva Jinek.

9 oktober
Vorig jaar ging de prijs naar Warringa voor haar rol als Juf Ank in De Luizenmoeder. De winnaars worden op woensdag 9 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen