Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen geniet volop van zwangerschapsverlof

Geplaatst opdinsdag 24 april 2018 - 9:59

Chantal Janzen geniet van haar zwangerschapsverlof.

Op Instagram deelt de presentatrice uit Tegelen een foto met haar pasgeboren zoontje Bobby. "This is how we roll. Nou ja, eigenlijk rollen we helemaal nergens naartoe. Maar dat hoeft dus ook niet. Fijn hoor."

Op 29 maart beviel Chantal Janzen van haar tweede zoontje en sindsdien laat ze af en toe weten via social media hoe gelukkig ze is met Bobby.

Lees ook: Chantal Janzen deelt intiem moment zoontje Bobby

Broer James
Ook grote broer James is heel blij met zijn broertje. "Bobby mocht in de vinger van zijn broer James knijpen tijdens de hielprik. Na een korte huil hoorde ik James heel zacht in Bobby's oor fluisteren: 'Dat heb je heel goed gedaan Bobby...' Ok, janken", zo schreef Janzen al eerder op Instagram.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen