Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Chantal Janzen gaat The Voice of Holland presenteren

Geplaatst opvrijdag 8 maart 2019 - 17:30

Chantal Janzen gaat Wendy van Dijk vervangen als presentatrice van The Voice of Holland. ​Ze vormt samen met Martijn Krabbé een presentatieduo bij de show die de komende drie jaar bij RTL 4 te zien blijft.

Dat meldt RTL Boulevard.

Alleen volwassenvariant
De Tegelse showbizzster gaat de spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior niet presenteren. Krabbé presenteert de kindervariant met Jamai Loman en de seniorenshow samen met Lieke van Lexmond.

Lees ook: Chantal Janzen wordt 40 jaar: 'Alle dromen uitgekomen'

Drukke tijd voor Janzen
John de Mol, die recent SBS overnam met zijn bedrijf Talpa, wilde de kijkcijferhit meenemen naar SBS 6. Wendy van Dijk verruilde RTL voor die zender. Het wordt druk voor Chantal Janzen die momenteel in Amerika te zien is in het kijkcijferkanon The Worlds Best. Binnenkort is ze op televisie te zien als presentatrice met All Together Now, Dancing with the Stars, Chantal Komt Werken en speelt ze een rol in de van de serie Kees & Co. Dat alles laat zien dat Janzen voorlopig gewoon bij de zender blijft.

Lees ook: Chantal Janzen in Amerika 22 miljoen keer bekeken

Het tiende seizoen van The Voice of Holland gaat in november van start met de coaches Anouk, Ali B, Lil' Kleine en Waylon.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen