Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen gaat nergens heen en blijft bij RTL

Geplaatst opmaandag 2 juli 2018 - 19:30

Er waren een tijdje geruchten dat Chantal Janzen RTL zou verlaten voor bijvoorbeeld Talpa, maar de presentatrice laat maandag weten dat ze nergens naartoe gaat en bij haar huidige werkgever blijft.

"Ik blijf in ieder geval voor langere tijd en we hebben echt de intentie om mooie programma's te maken. Ik heb daar onwijs veel zin in", zo laat Janzen aan RTL Boulevard weten.

Gordon
Maandag werd bekend dat RTL een van de grootste gezichten van de zender richting Talpa ziet gaan. Gordon vertrekt na 16 jaar bij de zender. De blondine zat onder andere samen met Gordon in de jury van Holland's Got Talent. Maar Janzen volgt Gordon niet. "Ik ben heel blij dat RTL mij de ruimte geeft om mij als maker te ontwikkelen. Ik denk dat we hele leuke dingen kunnen gaan doen", laat de kersverse moeder weten.

Janzen presenteerde programma's als Time To Dance, &Chantal en Chantal blijft slapen bij RTL. Het is op dit moment niet bekend welke programma's de Tegelse (weer) gaat presenteren bij RTL.

Lees ook: Chantal Janzen en haar mannen: 'Spaghetti is ons ritueel'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen