Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Chantal Janzen en Humberto Tan scoren met dansprogramma

Geplaatst opzondag 26 augustus 2018 - 11:10

Chantal Janzen en Humberto Tan scoren op de zaterdagavond. Ruim 1,1 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd voor de eerste aflevering van het vierde seizoen van Dance, Dance, Dance,

Alleen het achtuurjournaal en Studio Sport Eredivisie werden beter bekeken dan het dansprogramma, zo blijkt uit de kijkcijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Nieuwe host
Het was voor het eerst dat de Tegelse het programma met Humberto Tan presenteerde. Tot voorkort vormde de blondine een presentatieduo met Jandino Asportaat.

Nieuwe klus
Het populaire dansprogramma is een nieuwe tv-klus voor Tan. De tv-persoonlijkheid heeft vijf jaar lang RTL Late Night gepresenteerd. Hij wordt nu vervangen door Twan Huys uit Sevenum. RTL wil het programma met het gezicht van Nieuwsuur naar een hoger journalistiek niveau tillen.

Lees ook: Limburgse partner steunt Humberto Tan bij laatste Late Night

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen