Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen deelt intiem moment zoontje Bobby

Geplaatst opdinsdag 10 april 2018 - 7:06

Chantal Janzen beviel 29 maart van haar tweede zoontje Bobby. Sinds die tijd deelt Janzen af en toe een foto van haar kersverse zoontje met haar fans.

Deze week was er een intiem moment tussen grote broer James en Bobby, zo laat de Tegelse weten.

Hielprik
"Bobby mocht in de vinger van zijn broer James knijpen tijdens de hielprik. Na een korte huil hoorde ik James heel zacht in Bobby's oor fluisteren: 'Dat heb je heel goed gedaan Bobby...' Ok, janken", zo schrijft de presentatrice op Instagram.

Waarschuwing
In het weekend ging Janzen samen met haar man voor het eerst naar buiten met Bobby. "Bobby is buiten. Dat klinkt als 'n waarschuwing, maar het is allesbehalve dat."

Bobby is buiten. Dat klinkt als ‘n waarschuwing maar het is allesbehalve dat.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen