Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen in de race voor 'Beste Personality'

Geplaatst opmaandag 6 mei 2019 - 7:23

Chantal Janzen is blij met de nominatie voor een Best Social Award.

Dit laat de presentatrice uit Tegelen op Instagram weten.

Grappige comments
Janzen maakt kans op de prijs voor Beste Personality. 'Bekend van tv en haar eigen platform &C. Chantal staat bekend om haar zelfspot en het delen van herkenbare situaties op social. Daarnaast plaatst ze grappige comments onder de foto's van haar zoon', zo staat er te lezen bij haar nominatie. De presentatrice heeft inmiddels 1,1 miljoen volgers op Instagram.

'Krijg nou wat'
Zelf reageert Janzen enthousiast: 'Krijg nou wat. Superleuk, dank!'
De Best Social Awards worden op 12 en 13 juni uitgereikt in Casco Amsterdam aan opvallende figuren en uitingen op sociale media.

Naast Janzen maken ook radio-dj Bram Krikke, comedian Nienke Plas, presentator Tim Hofman en rapper Vjeze Fur kans op de prijs.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen. Deadline: 5 mei.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen