Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen bezorgt Verlinde schaamrood op de kaken

Geplaatst opvrijdag 4 november 2016 - 22:06

Chantal Janzen heeft ervoor gezorgd dat roddelkoning Albert Verlinde en zijn collega's Peter R. de Vries en Winston Gerschtanowitz met hun mond vol tanden stonden.

In het programma Chantal Blijft Slapen, dat donderdagavond te zien was, begon de Tegelse blondine over het geslachtsdeel van de televisiepersoonlijkheden.

Logeren
Janzen bleef bij roddelkoning Albert Verlinde logeren. En vanzelfsprekend ging ze met hem mee naar RTL Boulevard, dat tijdens de opnames van Chantal blijft Slapen nog de vertrouwde showrubriek vanuit Hilversum was.

Dikke piemel
Janzen zag de drie heren helemaal opbloeien. "Ik heb bij de repetities als de tune klinkt wel het gevoel dat ze daar met z’n drieën met een hele dikke piemel zitten", zei de Tegelse. "Mag ik dat zeggen? Ik heb het nu al gezegd. Het is niet erg, hè, maar ik zie het gebeuren. De tune klinkt en dan bám. ‘Hier zijn wij, daar zijn we trots op en wij zijn de jongens van Boulevard."

Verbaasd
Na afloop van een spraakmakende RTL Boulevard, ging de blondine met de billen bloot bij bij de praatgrage mannen. "Ik moet eerlijk bekennen: het is niet zo dat ik dacht ‘jullie hebben nu een hele dikke piemel’, maar toen ik jullie daar zag zitten met z’n drieën, dacht ik wel even: ik zie iets groeien in jullie. Ik bedoel het positief." Verlinde en zijn collega's keken raar op van deze reactie.

Fetisj
"Heb je dat nog steeds die fetisj?", pareerde Winston Gerschtanowitz. Verlinde gaf vervolgens wel toe dat de mannen hun rug rechten achter de desk. Hij liet overigens in het midden of ze ook echt opgewonden raken van de tune.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal slaapt bij Albert Verlinde, 'Het was heerlijk'
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal wil bij Willem-Alexander en Máxima blijven slapen
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen