Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen bezorgt Verlinde schaamrood op de kaken

Geplaatst opvrijdag 4 november 2016 - 22:06

Chantal Janzen heeft ervoor gezorgd dat roddelkoning Albert Verlinde en zijn collega's Peter R. de Vries en Winston Gerschtanowitz met hun mond vol tanden stonden.

In het programma Chantal Blijft Slapen, dat donderdagavond te zien was, begon de Tegelse blondine over het geslachtsdeel van de televisiepersoonlijkheden.

Logeren
Janzen bleef bij roddelkoning Albert Verlinde logeren. En vanzelfsprekend ging ze met hem mee naar RTL Boulevard, dat tijdens de opnames van Chantal blijft Slapen nog de vertrouwde showrubriek vanuit Hilversum was.

Dikke piemel
Janzen zag de drie heren helemaal opbloeien. "Ik heb bij de repetities als de tune klinkt wel het gevoel dat ze daar met z’n drieën met een hele dikke piemel zitten", zei de Tegelse. "Mag ik dat zeggen? Ik heb het nu al gezegd. Het is niet erg, hè, maar ik zie het gebeuren. De tune klinkt en dan bám. ‘Hier zijn wij, daar zijn we trots op en wij zijn de jongens van Boulevard."

Verbaasd
Na afloop van een spraakmakende RTL Boulevard, ging de blondine met de billen bloot bij bij de praatgrage mannen. "Ik moet eerlijk bekennen: het is niet zo dat ik dacht ‘jullie hebben nu een hele dikke piemel’, maar toen ik jullie daar zag zitten met z’n drieën, dacht ik wel even: ik zie iets groeien in jullie. Ik bedoel het positief." Verlinde en zijn collega's keken raar op van deze reactie.

Fetisj
"Heb je dat nog steeds die fetisj?", pareerde Winston Gerschtanowitz. Verlinde gaf vervolgens wel toe dat de mannen hun rug rechten achter de desk. Hij liet overigens in het midden of ze ook echt opgewonden raken van de tune.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal slaapt bij Albert Verlinde, 'Het was heerlijk'
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal wil bij Willem-Alexander en Máxima blijven slapen
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen