Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen bezorgt Verlinde schaamrood op de kaken

Geplaatst opvrijdag 4 november 2016 - 22:06

Chantal Janzen heeft ervoor gezorgd dat roddelkoning Albert Verlinde en zijn collega's Peter R. de Vries en Winston Gerschtanowitz met hun mond vol tanden stonden.

In het programma Chantal Blijft Slapen, dat donderdagavond te zien was, begon de Tegelse blondine over het geslachtsdeel van de televisiepersoonlijkheden.

Logeren
Janzen bleef bij roddelkoning Albert Verlinde logeren. En vanzelfsprekend ging ze met hem mee naar RTL Boulevard, dat tijdens de opnames van Chantal blijft Slapen nog de vertrouwde showrubriek vanuit Hilversum was.

Dikke piemel
Janzen zag de drie heren helemaal opbloeien. "Ik heb bij de repetities als de tune klinkt wel het gevoel dat ze daar met z’n drieën met een hele dikke piemel zitten", zei de Tegelse. "Mag ik dat zeggen? Ik heb het nu al gezegd. Het is niet erg, hè, maar ik zie het gebeuren. De tune klinkt en dan bám. ‘Hier zijn wij, daar zijn we trots op en wij zijn de jongens van Boulevard."

Verbaasd
Na afloop van een spraakmakende RTL Boulevard, ging de blondine met de billen bloot bij bij de praatgrage mannen. "Ik moet eerlijk bekennen: het is niet zo dat ik dacht ‘jullie hebben nu een hele dikke piemel’, maar toen ik jullie daar zag zitten met z’n drieën, dacht ik wel even: ik zie iets groeien in jullie. Ik bedoel het positief." Verlinde en zijn collega's keken raar op van deze reactie.

Fetisj
"Heb je dat nog steeds die fetisj?", pareerde Winston Gerschtanowitz. Verlinde gaf vervolgens wel toe dat de mannen hun rug rechten achter de desk. Hij liet overigens in het midden of ze ook echt opgewonden raken van de tune.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal slaapt bij Albert Verlinde, 'Het was heerlijk'
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal wil bij Willem-Alexander en Máxima blijven slapen
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen