Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen behoort tot invloedrijkste mensen in de media

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 7:22

Chantal Janzen behoort tot een van de 100 invloedrijkste mensen in de media. Ze staat namelijk op plek negen in de negende editie van DeMedia100.

Vorig jaar was Janzen nog terug te vinden op plek twaalf.

John de Mol
Op één in de lijst van de 100 invloedrijkste mensen in de media is nog altijd John de Mol. Op twee staat Arjen Lubach. Eva Jinek steeg van de vierde naar de derde plek.

Mega-evenement
'Naast presenteren, acteren, zingen en een eigen magazine uitgeven, heeft deze Koningin van RTL inmiddels ook haar eigen mega-evenement. Chantal’s Pyjamaparty in een tot twee maal toe uitverkochte Ziggo Dome', zo is de motivatie waarom Janzen op de lijst thuishoort.

Songfestival
Janzen nam dit jaar ook de presentatie van The Voice of Holland over van Wendy van Dijk. Zij maakte de overstap van RTL naar Talpa. Daarnaast werd woensdag bekend dat Chantal samen met Jan Smit en zangeres Edsilia Rombley het Songfestival mag gaan presenteren.

Lees ook: Limburgs tintje: Chantal Janzen presenteert Songfestival

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts