Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Janzen behoort tot invloedrijkste mensen in de media

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 7:22

Chantal Janzen behoort tot een van de 100 invloedrijkste mensen in de media. Ze staat namelijk op plek negen in de negende editie van DeMedia100.

Vorig jaar was Janzen nog terug te vinden op plek twaalf.

John de Mol
Op één in de lijst van de 100 invloedrijkste mensen in de media is nog altijd John de Mol. Op twee staat Arjen Lubach. Eva Jinek steeg van de vierde naar de derde plek.

Mega-evenement
'Naast presenteren, acteren, zingen en een eigen magazine uitgeven, heeft deze Koningin van RTL inmiddels ook haar eigen mega-evenement. Chantal’s Pyjamaparty in een tot twee maal toe uitverkochte Ziggo Dome', zo is de motivatie waarom Janzen op de lijst thuishoort.

Songfestival
Janzen nam dit jaar ook de presentatie van The Voice of Holland over van Wendy van Dijk. Zij maakte de overstap van RTL naar Talpa. Daarnaast werd woensdag bekend dat Chantal samen met Jan Smit en zangeres Edsilia Rombley het Songfestival mag gaan presenteren.

Lees ook: Limburgs tintje: Chantal Janzen presenteert Songfestival

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen