Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal Haenen pakt goud op WK Handbike

Geplaatst opvrijdag 11 juni 2021 - 22:24

Chantal Haenen heeft zich in Portugal verzekerd van een gouden medaille op het onderdeel tijdrijden tijdens het WK Handbike in Portugal.

Op het circuit in de badplaats Estoril zette de Sevenumse een tijd neer van net onder de 29 minuten over een afstand van bijna 17 kilometer. Ze liet daarmee twee Italiaanse rijdsters achter zich.

Goud
De gouden medaille van Haenen is het vierde Nederlandse goud vrijdag in Portugal. Bij de mannen won Mitch Valize uit Heerlen de tijdrit. Beiden hopen met deze prestaties ook nog steeds op deelname aan de Paralympics in Tokio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen