Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal blijft ook volgend jaar weer bij BN'ers slapen

Geplaatst opwoensdag 3 december 2014 - 10:33

Chantal Janzen blijft waarschijnlijk ook volgend jaar weer bij bekende Nederlanders slapen.

De Tegelse vertelt aan het AD dat ze in gesprek is met RTL over een mogelijk vervolg van Chantal Blijft Slapen. "Het vergt behoorlijk wat planwerk, want het is een arbeidsintensief programma. Ik blijf echt slapen bij BN'ers, dus dan moet het thuis wel goed geregeld zijn'', zegt Janzen.

Duits avontuur
Dat RTL een tweede seizoen van het programma wil maken, is niet raar. Chantal Blijft Slapen is een ware kijkcijferhit, er kijken wekelijks 1,5 miljoen mensen naar het programma waarin Janzen bij bekende Nederlanders thuis blijft overnachten.

Donderdag is het programma voorlopig voor het laatst te zien. Maar als het aan Janzen ligt, komt er dus een vervolg. Het feit dat ze in de toekomst ook op de Duitse tv te zien is, is volgens de presentatrice geen beletsel voor een vervolg, "Ik ben daar maar een dag of twaalf mee bezig, dus dat valt heel erg mee.''

Nonnen in Vught
Ook wil Janzen - die na haar huwelijksreis vijf dagen bij de nonnen in Vught haar Duits gaat verbeteren - eerst even kijken hoe haar Duitse debuut ontvangen wordt voordat ze zich aan andere programma bindt. legt Chantal uit. "Mocht het niet goed gaan, dan rijd ik met gierende banden naar huis en ga huilend in bed liggen.''

Lees ook:
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen in 2015 ook in Duitsland op tv

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal Janzen slaapt met/bij Gordon
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Chantal Janzen blijft scoren met logeerpartijtjes
Janzen wil niks weten van concurrentiestrijd met Meis
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!