Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal blijft ook volgend jaar weer bij BN'ers slapen

Geplaatst opwoensdag 3 december 2014 - 10:33

Chantal Janzen blijft waarschijnlijk ook volgend jaar weer bij bekende Nederlanders slapen.

De Tegelse vertelt aan het AD dat ze in gesprek is met RTL over een mogelijk vervolg van Chantal Blijft Slapen. "Het vergt behoorlijk wat planwerk, want het is een arbeidsintensief programma. Ik blijf echt slapen bij BN'ers, dus dan moet het thuis wel goed geregeld zijn'', zegt Janzen.

Duits avontuur
Dat RTL een tweede seizoen van het programma wil maken, is niet raar. Chantal Blijft Slapen is een ware kijkcijferhit, er kijken wekelijks 1,5 miljoen mensen naar het programma waarin Janzen bij bekende Nederlanders thuis blijft overnachten.

Donderdag is het programma voorlopig voor het laatst te zien. Maar als het aan Janzen ligt, komt er dus een vervolg. Het feit dat ze in de toekomst ook op de Duitse tv te zien is, is volgens de presentatrice geen beletsel voor een vervolg, "Ik ben daar maar een dag of twaalf mee bezig, dus dat valt heel erg mee.''

Nonnen in Vught
Ook wil Janzen - die na haar huwelijksreis vijf dagen bij de nonnen in Vught haar Duits gaat verbeteren - eerst even kijken hoe haar Duitse debuut ontvangen wordt voordat ze zich aan andere programma bindt. legt Chantal uit. "Mocht het niet goed gaan, dan rijd ik met gierende banden naar huis en ga huilend in bed liggen.''

Lees ook:
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen in 2015 ook in Duitsland op tv

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal Janzen slaapt met/bij Gordon
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Chantal Janzen blijft scoren met logeerpartijtjes
Janzen wil niks weten van concurrentiestrijd met Meis
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV