Overslaan en naar de inhoud gaan

Chantal blijft ook volgend jaar weer bij BN'ers slapen

Geplaatst opwoensdag 3 december 2014 - 10:33

Chantal Janzen blijft waarschijnlijk ook volgend jaar weer bij bekende Nederlanders slapen.

De Tegelse vertelt aan het AD dat ze in gesprek is met RTL over een mogelijk vervolg van Chantal Blijft Slapen. "Het vergt behoorlijk wat planwerk, want het is een arbeidsintensief programma. Ik blijf echt slapen bij BN'ers, dus dan moet het thuis wel goed geregeld zijn'', zegt Janzen.

Duits avontuur
Dat RTL een tweede seizoen van het programma wil maken, is niet raar. Chantal Blijft Slapen is een ware kijkcijferhit, er kijken wekelijks 1,5 miljoen mensen naar het programma waarin Janzen bij bekende Nederlanders thuis blijft overnachten.

Donderdag is het programma voorlopig voor het laatst te zien. Maar als het aan Janzen ligt, komt er dus een vervolg. Het feit dat ze in de toekomst ook op de Duitse tv te zien is, is volgens de presentatrice geen beletsel voor een vervolg, "Ik ben daar maar een dag of twaalf mee bezig, dus dat valt heel erg mee.''

Nonnen in Vught
Ook wil Janzen - die na haar huwelijksreis vijf dagen bij de nonnen in Vught haar Duits gaat verbeteren - eerst even kijken hoe haar Duitse debuut ontvangen wordt voordat ze zich aan andere programma bindt. legt Chantal uit. "Mocht het niet goed gaan, dan rijd ik met gierende banden naar huis en ga huilend in bed liggen.''

Lees ook:
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Chantal Janzen in 2015 ook in Duitsland op tv

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen Blijft Slapen RTL
Chantal Janzen slaapt met/bij Gordon
Chantal Janzen scoort met nieuw seizoen 'blijft slapen'
Chantal Janzen blijft scoren met logeerpartijtjes
Janzen wil niks weten van concurrentiestrijd met Meis
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV