Blaak soleert naar winst in Ladies Tour

Wielrenster Chantal Blaak heeft de vijfde etappe in de Boels Ladies Tour gewonnen.

Wereldkampioen Blaak prolongeert Nederlandse titel

Wielrenster Chantal Blaak heeft in Hoogerheide haar Nederlands kampioenschap op de weg geprolongeerd.

Chantal Blaak heeft flink aan vertrouwen gewonnen

Chantal Blaak heeft het afgelopen jaar flink aan zelfvertrouwen gewonnen. Vorig jaar begon ze aan de Amstel Gold Race met het idee: waar kan ik aanklampen? "Nu vroeg ik me af: waar kan ik aanvallen?"

Wielrenster Blaak blijft Limburgs team trouw

Wereldkampioen Chantal Blaak blijft tot en met 2020 bij het Limburgse wielerteam Boels-Dolmans. Dat maakte het team woensdag bekend op de teampresentatie in Heerlen.

Sponsorcontracten vrouwenploeg Boels-Dolmans verlengd

De vrouwen-wielerploeg Boels-Dolmans gaat verder tot en met 2020. De sponsors Boels-Rental en Dolmans Landscaping hebben hun sponsorcontracten verlengd.

ANP
Wielrenster Blaak wereldkampioene op de weg

Niet Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen of Marianne Vos, maar Chantal Blaak heeft zaterdag de wereldtitel op de weg veroverd.

Blaak: 'Nederlands kampioenschap is mooiste overwinning'

"Het Nederlands kampioenschap is de mooiste overwinning uit mijn carrière." Dat zei Chantal Blaak in de wielertalkshow Tour de L1mbourg op L1TV.

ANP
Blaak van Boels-Dolmans pakt Nederlandse titel op de weg

Wielrenster Chantal Blaak van de Limburge ploeg Boels Dolmans heeft het NK op de weg op haar naam geschreven.

Deignan niet, Blaak wel in openingskoers van het seizoen

Titelverdedigster Lizzie Deignan start zaterdag niet in de Omloop Het Nieuwsblad. De wielrenster van Boels-Dolmans laat de openingskoers van het seizoen aan zich voorbij gaan.

ANP
Chantal Blaak wint Boels Rental Ladies Tour

Chantal Blaak heeft voor het eerst in haar carrière de Boels Rental Ladies Tour op haar naam geschreven.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!