Chantal Janzen lanceert &C talent foundation

Chantal Janzen heeft haar eigen talent foundation gelanceerd: &C talent foundation.

Linda de Mol was niet blij met glossy Chantal Janzen

Linda de Mol was er niet bepaald gelukkig mee toen haar RTL 4-collega Chantal Janzen een eigen tijdschrift lanceerde.

Chantal Janzen scoort op de zaterdagavond

De zaterdagavond van RTL doet het goed dankzij Chantal Janzen en Linda de Mol. De personalityshow '&Chantal' trok zaterdagavond namelijk ruim 1,3 miljoen kijkers.

Chantal Janzen als oude vrouw in eerste aflevering eigen show

Chantal Janzen was zaterdagavond voor het eerst op RTL 4 te zien met haar eigen personalityshow &Chantal. De Tegelse blondine schitterde op een wel heel bijzondere wijze.

Chantal Janzen poseert met nieuwe haarkleur: 'Porno Ariƫl'

Heeft Chantal Janzen een nieuw kapsel? De Tegelse blondine heeft een foto op Instagram geplaatst waar ze poseert met een felle haarkleur.

Chantal Janzen krijgt nieuwe tv-show

Chantal Janzen krijgt een eigen personalityshow onder de naam &Chantal.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten