Overslaan en naar de inhoud gaan

Champions League-winnaar Liverpool op Limburgse bodem

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 21:48

Het sterrenensemble van de Engelse voetbalclub Liverpool FC heeft zich dinsdagavond in Zuid-Limburg gemeld.

De Champions League-titelverdediger landde om 18:45 uur op Maastricht Aachen Airport. Zo'n 50 fans waren naar de luchthaven gekomen om een glimp op te vangen van de topvoetballers.

KRC Genk
The Reds
zetten voet op Limburgse bodem vanwege hun wedstrijd in het miljoenenbal tegen KRC Genk. De kampioen van België neemt het woensdag in de eigen Luminus Arena op tegen de huidige koploper van de Engelse Premier League. In het stadion van de Genkenaren, dat voor deze wedstrijd tot de nok toe uitverkocht is, zitten ook altijd de nodige fans uit Nederlands-Limburg.

Wijnaldum, Van Dijk en Lijnders
Liverpool is de club van onder meer Nederlands international Georginio Wijnaldum en Oranje-captain Virgil van Dijk. Daarnaast zat er ook een Limburger in het vliegtuig van de Liverpudlians: assistent-trainer Pepijn Lijnders uit Broekhuizervorst is de rechterhand van de Duitse topcoach van de club, Jürgen Klopp. Ook andere internationale sterren zoals Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah stapten uit het vliegtuig.

Geen leien dakje
Waar Liverpool deze zomer nog beslag legde op de Cup met de Grote Oren, gaat het in het nieuwe Champions League-seizoen nog niet helemaal van een leien dakje voor de zesvoudig Champions League-winnaar. Napoli (4 punten) en Red Bull Salzburg (3 punten) bezetten de bovenste plekken in de poule van vier, vóór Liverpool (eveneens 3 punten) en Genk, dat pas één punt vergaarde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen