Overslaan en naar de inhoud gaan

Champions League-winnaar Liverpool op Limburgse bodem

Geplaatst opdinsdag 22 oktober 2019 - 21:48

Het sterrenensemble van de Engelse voetbalclub Liverpool FC heeft zich dinsdagavond in Zuid-Limburg gemeld.

De Champions League-titelverdediger landde om 18:45 uur op Maastricht Aachen Airport. Zo'n 50 fans waren naar de luchthaven gekomen om een glimp op te vangen van de topvoetballers.

KRC Genk
The Reds
zetten voet op Limburgse bodem vanwege hun wedstrijd in het miljoenenbal tegen KRC Genk. De kampioen van België neemt het woensdag in de eigen Luminus Arena op tegen de huidige koploper van de Engelse Premier League. In het stadion van de Genkenaren, dat voor deze wedstrijd tot de nok toe uitverkocht is, zitten ook altijd de nodige fans uit Nederlands-Limburg.

Wijnaldum, Van Dijk en Lijnders
Liverpool is de club van onder meer Nederlands international Georginio Wijnaldum en Oranje-captain Virgil van Dijk. Daarnaast zat er ook een Limburger in het vliegtuig van de Liverpudlians: assistent-trainer Pepijn Lijnders uit Broekhuizervorst is de rechterhand van de Duitse topcoach van de club, Jürgen Klopp. Ook andere internationale sterren zoals Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah stapten uit het vliegtuig.

Geen leien dakje
Waar Liverpool deze zomer nog beslag legde op de Cup met de Grote Oren, gaat het in het nieuwe Champions League-seizoen nog niet helemaal van een leien dakje voor de zesvoudig Champions League-winnaar. Napoli (4 punten) en Red Bull Salzburg (3 punten) bezetten de bovenste plekken in de poule van vier, vóór Liverpool (eveneens 3 punten) en Genk, dat pas één punt vergaarde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen