Overslaan en naar de inhoud gaan

Champions League-debuut lonkt voor PSV'er Jorrit Hendrix

Geplaatst opdinsdag 15 september 2015 - 10:38

Jorrit Hendrix maakt dinsdagavond zijn debuut in de Champions League.

De voetballer uit Panningen treedt met PSV aan tegen Manchester United. De Eindhovenaren keren na zeven jaar afwezigheid weer terug op het hoogste Europese niveau.

Hendrix voor Maher
PSV moet het bij de aftrap in het miljoenenbal stellen zonder Adam Maher. De middenvelder is nog niet volledig hersteld van een blessure. "Hij heeft wel getraind, maar is niet 100 procent en dat moet je wel zijn voor dit soort duels", verklaarde trainer Philip Cocu maandag op de persconferentie. Door de blessure van Maher komt er een plekje vrij voor Hendrix. Die zal, net als afgelopen weekend tegen Cambuur, op het middenveld plaatsnemen naast Guardado en Pröpper.

Brenet
Ook verdediger Joshua Brenet speelt dinsdagavond voor het eerst een 'echte' Champions League-wedstrijd. Sinds de langdurige blessure van Jetro Willems krijgt Brenet de voorkeur op linksachter. Voor de voetballer uit Kerkrade is het echter niet zijn officiële debuut; hij speelde in 2013 al mee in kwalificatieduels voor de Eindhovenaren.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Hendrix over Manchester: die sfeer, daar doe je het voor
Voetbal: deze Limburgers overwinteren 'in Europa'
Hendrix en Brenet in definitieve selectie Jong Oranje
Hendrix en Brenet grijpen landstitel met PSV
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen