Mark van Bommel (3 okt 2020)

'Van Bommel samen met Hofland naar VfL Wolfsburg'

Mark van Bommel gaat, volgens Duitse media, daadwerkelijk als trainer aan de slag bij het Duitse VfL Wolfsburg.

Martens Barca
Lieke Martens leidt FC Barcelona naar Champions League

Lieke Martens heeft voor het eerst in haar loopbaan de Champions League gewonnen. Met haar team FC Barcelona was ze in de finale veel te sterk voor Chelsea: 4-0.

Martens Barca
Lieke Martens loodst Barca naar Champions League-finale

Met twee doelpunten heeft Lieke Martens de vrouwenploeg van FC Barcelona hoogstpersoonlijk een plek in de Champions League-finale bezorgd.

Dominique Bloodworth voetbal_HD
Dominique Janssen uitgeschakeld in Champions League

Dominique Janssen is met haar Duitse club Vfl Wolfsburg uitgeschakeld in de Champions League. Lieke Martens is met Barcelona wel door naar de halve finales.

Inge Smits
Inger Smits met Dortmund uit de Champions League gezet

Inger Smits is met haar handbalteam Borussia Dortmund door de Europese bond EHF uit de Champions League gezet.

Lynn Wilms
Lynn Wilms naar topclub VfL Wolfsburg

Voetbalster Lynn Wilms uit Tegelen verruilt FC Twente na dit seizoen voor de Duitse topclub VfL Wolfsburg. De 20-jarige verdediger is tienvoudig international.

Lieke Martens PSV-FC Barcelona (9 dec 2020)
Martens en Janssen door naar kwartfinale Champions League

Voetbalsters Lieke Martens en Dominique Janssen zijn met hun clubs doorgedrongen tot de kwartfinale van de Women's Champions League.

Steins PSG
Steins wijst PSG de weg tegen koploper Kielce

Onder leiding van handballer Luc Steins heeft Paris Saint Germain het EHF Champions League-duel van koploper Kielce gewonnen

Lieke Martens PSV-FC Barcelona (9 dec 2020)
Lieke Martens samen met Messi en Pogba in reclamefilmpje

Voetbalster Lieke Martens schittert samen met Lionel Messi en Paul Pogba in een reclamefilmpje.

inger smits handbal oranje wk japan (9 de 2019)
Inger Smits topscoorster in Champions Leagueduel

Handbalster Inger Smits is met elf treffers topscoorster geworden in het Champions Leagueduel tussen Borussia Dortmund en Brest Bretagne. Smits speelt voor de Duitse club Borussia Dortmund.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane