Harma van Kreij

Harma van Kreij uitgenodigd voor Nederlandse handbalselectie

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren is door bondscoach Manu Mayonnade uitgenodigd voor de EK-kwalificatiewedstrijden van maart tegen Spanje.

Lijnders en Klopp voetbal (18 feb 2020)
Pepijn Lijnders met Liverpool tegen Atlético Madrid

De Limburgse assistent-trainer van Liverpool Pepijn Lijnders speelt dinsdagavond in de achtste finale van de Champions League met zijn club tegen Atlético Madrid.

ANP
Franse sportkrant geeft Schuurs dikke onvoldoende

Perr Schuurs werd overladen met complimenten door Nederlandse analisten na zijn Champions League-optreden. In Frankrijk daarentegen zijn ze minder onder in de indruk van de verdediger uit Nieuwstadt.

ANP-402399368
Schuurs na basisdebuut in Champions League: 'Ging lekker'

Met een 0-2 overwinning op Lille OSC en één been in de knockoutfase mogen Ajax en Perr Schuurs terugkijken op een succesvolle Champions League-avond.

Perr Schuurs
Perr Schuurs wint met Ajax van Lille

Ajax heeft in de voorlaatste poulewedstrijd van de Champions met 2-0 gewonnen van Lille. Perr Schuurs uit Nieuwstadt begon in de basis bij de Amsterdammers en speelde de hele wedstrijd.

Perr Schuurs
Schuurs maakt zich op voor basisdebuut in Champions League

Ajax verschijnt woensdagavond nagenoeg zeker met Perr Schuurs aan de aftrap in het Champions League-uitduel tegen Lille OSC.

Perr Schuurs
Vader Perr Schuurs op puntje van stoel tijdens debuut zoon

Lambert Schuurs heeft dinsdagavond op het puntje van de stoel gezeten toen zoon Perr mocht invallen tijdens de tumultueuze wedstrijd tussen Ajax en Chelsea.

ANP-401026022
Tumultueus Champions League-debuut voor Schuurs: 4-4

Perr Schuurs heeft zijn eerste Champions League-minuten in de benen. De verdediger uit Nieuwstadt zal zijn debuut in het miljoenenbal niet snel vergeten: het werd dinsdagavond tussen Chelsea en Ajax 4-4.

Liverpool luchthaven Beek (24 okt 2019)
Limburgse fans oog in oog met sterren Liverpool FC

Ruim honderd fans van de Engelse voetbalclub Liverpool stonden donderdagmiddag bij de ingang van Maastricht Aachen Airport.

Virgil van Dijk Liverpool FC op Maastricht-Aachen Airport (22 okt 2019)
Champions League-winnaar Liverpool op Limburgse bodem

Het sterrenensemble van de Engelse voetbalclub Liverpool FC heeft zich dinsdagavond in Zuid-Limburg gemeld.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV