Perr Schuurs (22 okt 2020)

Perr Schuurs na duel tegen Liverpool: 'Onszelf niet beloond'

Met het gevoel dat er veel meer in had gezeten verliet Perr Schuurs na de nederlaag van Ajax tegen Liverpool (0-1) een lege Johan Cruijff ArenA.

Perr Schuurs Ajax Champions League
Schuurs op examen in CL-kraker tegen Lijnders' Liverpool

De Johan Cruijff ArenA is woensdagavond het decor voor de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen voor Ajax en Liverpool: een kraker met Limburgse inbreng.

Dominique Bloodworth-Janssen (30 aug 2020)
Janssen verkozen in Champions League-team van het seizoen

Verdediger Dominique Janssen heeft het geschopt tot de Champions League Squad of the Season.

Dominique Bloodworth-Janssen (30 aug 2020)
Dominique Janssen verliest Champions League-finale met team

Dominique Janssen uit Horst is er met Vfl Wolfsburg niet in geslaagd de Champions League voor vrouwen te winnen. De Duitse ploeg verloor in San Sebastian met 3-1 van Olympique Lyon.

Dominique Bloodworth voetbal_HD
Dominique Janssen met Wolfsburg naar finale Champions League

Dominique Janssen uit Horst heeft met haar club VfL Wolfsburg de finale van de Champions League voor vrouwen bereikt. De Duitse ploeg won dinsdagavond van FC Barcelona, waar Lieke Martens uit Nieuw-Bergen actief is.

Lieke Martens Barcelona april 2019
Martens en Janssen tegenstanders in halve finale CL

Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en Dominique Janssen uit Horst nemen het in de halve finale van de Champions League tegen elkaar op.

Harma van Kreij
Harma van Kreij uitgenodigd voor Nederlandse handbalselectie

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren is door bondscoach Manu Mayonnade uitgenodigd voor de EK-kwalificatiewedstrijden van maart tegen Spanje.

Lijnders en Klopp voetbal (18 feb 2020)
Pepijn Lijnders met Liverpool tegen Atlético Madrid

De Limburgse assistent-trainer van Liverpool Pepijn Lijnders speelt dinsdagavond in de achtste finale van de Champions League met zijn club tegen Atlético Madrid.

ANP
Franse sportkrant geeft Schuurs dikke onvoldoende

Perr Schuurs werd overladen met complimenten door Nederlandse analisten na zijn Champions League-optreden. In Frankrijk daarentegen zijn ze minder onder in de indruk van de verdediger uit Nieuwstadt.

ANP-402399368
Schuurs na basisdebuut in Champions League: 'Ging lekker'

Met een 0-2 overwinning op Lille OSC en één been in de knockoutfase mogen Ajax en Perr Schuurs terugkijken op een succesvolle Champions League-avond.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten