Luc Steins - handbal

Steins niet in Champions League vanwege corona

Handballer Luc Steins uit Voerendaal kan niet meedoen aan de Final Four van de Champions League. Hij is positief getest op het coronavirus.

Luc Steins - handbal
Luc Steins klaar voor kraker met Barcelona

Luc Steins is samen met zijn ploeggenoten van Paris Saint-Germain klaar voor de handbalkraker in de Champions League tegen Barcelona.

Perr Schuurs (22 okt 2020)
Cruciaal Champions League-duel voor Schuurs en Ajax

Voor Ajax staat woensdag tegen Atalanta Bergamo overwintering in de Champions League op het spel. Verdediger Perr Schuurs uit Nieuwstadt lijkt daarbij een sleutelrol te gaan vervullen.

Lieke Martens (archief)
Lieke Martens kijkt uit naar CL-duel tegen PSV

Lieke Martens uit Nieuw Bergen had al stiekem gehoopt dat ze met haar team een Nederlandse club zou treffen in de Champions League. Met FC Barcelona speelt ze woensdagavond tegen het vrouwenteam van PSV.

Perr Schuurs (22 okt 2020)
Perr Schuurs na duel tegen Liverpool: 'Onszelf niet beloond'

Met het gevoel dat er veel meer in had gezeten verliet Perr Schuurs na de nederlaag van Ajax tegen Liverpool (0-1) een lege Johan Cruijff ArenA.

Perr Schuurs Ajax Champions League
Schuurs op examen in CL-kraker tegen Lijnders' Liverpool

De Johan Cruijff ArenA is woensdagavond het decor voor de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen voor Ajax en Liverpool: een kraker met Limburgse inbreng.

Dominique Bloodworth-Janssen (30 aug 2020)
Janssen verkozen in Champions League-team van het seizoen

Verdediger Dominique Janssen heeft het geschopt tot de Champions League Squad of the Season.

Dominique Bloodworth-Janssen (30 aug 2020)
Dominique Janssen verliest Champions League-finale met team

Dominique Janssen uit Horst is er met Vfl Wolfsburg niet in geslaagd de Champions League voor vrouwen te winnen. De Duitse ploeg verloor in San Sebastian met 3-1 van Olympique Lyon.

Dominique Bloodworth voetbal_HD
Dominique Janssen met Wolfsburg naar finale Champions League

Dominique Janssen uit Horst heeft met haar club VfL Wolfsburg de finale van de Champions League voor vrouwen bereikt. De Duitse ploeg won dinsdagavond van FC Barcelona, waar Lieke Martens uit Nieuw-Bergen actief is.

Lieke Martens Barcelona april 2019
Martens en Janssen tegenstanders in halve finale CL

Lieke Martens uit Nieuw-Bergen en Dominique Janssen uit Horst nemen het in de halve finale van de Champions League tegen elkaar op.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV