'Champignonkwekerij Jagersborg buit werknemers niet uit'

Champignonkwekerij Jagersborg in Maaseik maakt zich niet schuldig aan uitbuiting. Dat zegt de advocaat van het bedrijf.

Champignonfabriek Lutèce in Belgische handen

Het Belgische fruit- en groenteverwerkingsbedrijf Greenyard Foods neemt Lutèce, de producent van champignonconserven uit Velden en Horst over.

Nog veel misstanden in de champignonsector

Na jarenlange controles door een speciaal team blijken er nog steeds misstanden te zijn in de champignonsector. Dat blijkt uit een rapport van de Inspectie van Sociale Zaken en werkgelegenheid.

Platform voor champignonsector Horst aan de Maas

Een platform voor de champignonsector in Horst aan de Maas moet leiden tot meer productinnovaties en betere profilering van de regio als één van de belangrijkste productiecentra ter wereld.

Champignonverwerker Lutèce schrapt 58 banen

Champignonbedrijf Lutèce in Horst neemt afscheid van 58 personeelsleden. De inkrimping is onderdeel van een reorganisatie die de directie heeft aangekondigd.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!