Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Centurion Akku Roermond failliet

Geplaatst opwoensdag 28 januari 2015 - 7:48

Accufabrikant Nederlandse Accumulatoren Produktie BV en NAP Facilities BV zijn gisteren door de rechtbank in Roermond failliet verklaard.

Bij het bedrijf, beter bekend als Centurion Akku, werken in totaal 29 mensen. Het bedrijf produceerde per jaar een kwart miljoen accu’s voor personenauto’s en vrachtwagens in de fabriek aan de Montageweg in Roermond.

Centurion ging in mei 2002 ook al eens failliet. Het bedrijf maakte toen na overname door de International Battery Groep een doorstart.Die ging wel gepaard met verlies van werkgelegenheid voor dertig mensen. De productie van accu’s, destijds nog verdeeld over Roermond en Venlo, werd volledig ondergebracht in Roermond.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Intratuin Heerlen
Helft Limburgse Intratuinen verdwijnt
Primeur: eerste Nederlandse flipperkast komt uit Limburg
vliegtuig reizen
Straus Reizen uit Roermond in financiële problemen
Midden-Limburg populair bij werkzoekenden
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen