Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Centurion Akku Roermond failliet

Geplaatst opwoensdag 28 januari 2015 - 7:48

Accufabrikant Nederlandse Accumulatoren Produktie BV en NAP Facilities BV zijn gisteren door de rechtbank in Roermond failliet verklaard.

Bij het bedrijf, beter bekend als Centurion Akku, werken in totaal 29 mensen. Het bedrijf produceerde per jaar een kwart miljoen accu’s voor personenauto’s en vrachtwagens in de fabriek aan de Montageweg in Roermond.

Centurion ging in mei 2002 ook al eens failliet. Het bedrijf maakte toen na overname door de International Battery Groep een doorstart.Die ging wel gepaard met verlies van werkgelegenheid voor dertig mensen. De productie van accu’s, destijds nog verdeeld over Roermond en Venlo, werd volledig ondergebracht in Roermond.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Intratuin Heerlen
Helft Limburgse Intratuinen verdwijnt
Primeur: eerste Nederlandse flipperkast komt uit Limburg
vliegtuig reizen
Straus Reizen uit Roermond in financiële problemen
Midden-Limburg populair bij werkzoekenden
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen