Inhaalduel ruziënde Centrum Boys en SHH afgeblazen

Het duel tussen de amateurs van Centrum Boys en SHH uit Herten gaat niet door.

Procesbegeleider moet voor rust zorgen bij Centrum Boys

Naar aanleiding van het incident tussen SHH Herten en Centrum Boys in november vorig jaar, heeft de KNVB Centrum Boys een procesbegeleider toegewezen.

KNVB treft SHH hard met 'onbegrijpelijke beslissing'

De KNVB heeft voetbalclub SHH uit Herten hard gestraft voor het niet spelen van een inhaalwedstrijd tegen Centrum Boys uit Sittard.

SHH houdt inhaalwedstrijd tegen Centrum Boys voor gezien

De inhaalwedstrijd tussen Centrum Boys uit Sittard en SHH uit Herten in de tweede klasse G gaat donderdag niet door.

Opvallend: te weinig spelers om duel uit te spelen

Een bijzondere wending tijdens de wedstrijd tussen Scharn en Centrum Boys, zondagmiddag in de tweede klasse G. Bij een stand van 4-1 bleken de bezoekers te weinig spelers over te hebben om het duel uit te spelen.

'Ook straf leden Centrum Boys na gestaakte wedstrijd'

Niet alleen de Sittardse amateurclub Centrum Boys is gestraft door de KNVB na de ongeregeldheden van vorig november rond de wedstrijd SHH en Centrum Boys. Ook vier betrokken personen worden gestraft.

Video: Keeper houdt Centrum Boys op de been tegen De Ster

De Ster heeft zondagmiddag gelijk gespeeld tegen Centrum Boys uit Sittard.

KNVB gaat beladen amateurduel onderzoeken

De KNVB is een onderzoek gestart naar de uit de hand gelopen wedstrijd tussen SHH en Centrum Boys. De arbiter staakte de wedstrijd nadat hij werd bedreigd.

Amateurduel gestaakt na bedreigen scheidsrechter

De wedstrijd tussen SHH Herten en Centrum Boys in de tweede klasse van het amateurvoetbal is zondag voortijdig gestaakt.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV