Inhaalduel ruziënde Centrum Boys en SHH afgeblazen

Het duel tussen de amateurs van Centrum Boys en SHH uit Herten gaat niet door.

Procesbegeleider moet voor rust zorgen bij Centrum Boys

Naar aanleiding van het incident tussen SHH Herten en Centrum Boys in november vorig jaar, heeft de KNVB Centrum Boys een procesbegeleider toegewezen.

KNVB treft SHH hard met 'onbegrijpelijke beslissing'

De KNVB heeft voetbalclub SHH uit Herten hard gestraft voor het niet spelen van een inhaalwedstrijd tegen Centrum Boys uit Sittard.

SHH houdt inhaalwedstrijd tegen Centrum Boys voor gezien

De inhaalwedstrijd tussen Centrum Boys uit Sittard en SHH uit Herten in de tweede klasse G gaat donderdag niet door.

Opvallend: te weinig spelers om duel uit te spelen

Een bijzondere wending tijdens de wedstrijd tussen Scharn en Centrum Boys, zondagmiddag in de tweede klasse G. Bij een stand van 4-1 bleken de bezoekers te weinig spelers over te hebben om het duel uit te spelen.

'Ook straf leden Centrum Boys na gestaakte wedstrijd'

Niet alleen de Sittardse amateurclub Centrum Boys is gestraft door de KNVB na de ongeregeldheden van vorig november rond de wedstrijd SHH en Centrum Boys. Ook vier betrokken personen worden gestraft.

Video: Keeper houdt Centrum Boys op de been tegen De Ster

De Ster heeft zondagmiddag gelijk gespeeld tegen Centrum Boys uit Sittard.

KNVB gaat beladen amateurduel onderzoeken

De KNVB is een onderzoek gestart naar de uit de hand gelopen wedstrijd tussen SHH en Centrum Boys. De arbiter staakte de wedstrijd nadat hij werd bedreigd.

Amateurduel gestaakt na bedreigen scheidsrechter

De wedstrijd tussen SHH Herten en Centrum Boys in de tweede klasse van het amateurvoetbal is zondag voortijdig gestaakt.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!