gezondheid beweging joggen rennen lopen stock

Kerkrade blij met acht miljoen voor Center Court

In Kerkrade is met blijdschap gereageerd op het geld van de provincie voor Center Court. De Kerkraadse wethouder Huub Wiermans zegt uitermate verheugd te zijn over het besluit van het Limburgs Parlement om acht miljoen euro bij te dragen aan het project.

gezondheid sporten ouderen beweging stock
Acht miljoen voor Center Court Kerkrade

Kerkrade kan verder met het grote project Center Court. Het Limburgs Parlement heeft vrijdag met ruime meerderheid ingestemd met een provinciale bijdrage van acht miljoen.

Kerkrade koopt grond voor miljoenen voor 'Central Park'

De gemeente Kerkrade heeft een bedrag van 2,1 miljoen euro betaald voor het ziekenhuisterrein, een stuk grond van twee hectare groot.

Zuyderland Ziekenhuis Kerkrade
Kerkraads ziekenhuisterrein wordt Center Court

Het terrein van het Zuyderland ziekenhuis in Kerkrade moet worden omgetoverd tot een multifunctionele ruimte, met onder meer plek voor poliklinische zorg, studentenwoningen en een sporthal.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts