Man met openstaande gevangenisstraf opgepakt

De politie heeft een 47-jarige man in Nederweert opgepakt die nog een gevangenisstraf had openstaan.

Sigarettenhandelaar aangehouden bij achtervolging

De politie heeft woensdag in Weert bij een achtervolging een man aangehouden, die verdacht wordt van illegale handel in sigaretten.

Man met celtegoed aangehouden bij autocontrole

De politie heeft donderdagmiddag in Geleen een man die nog celtegoed bleek te hebben, aangehouden bij een autocontrole.

Lastige man met celtegoed vastgezet in Borgharen

Een man met nog zo'n vijf maanden aan celtegoed is in het paasweekeinde door de politie opgepakt in Borgharen.

flitspaal, controle, verkeerscontrole, flitser, agent, politie
Venlose politie vangt Poolse voortvluchtige: half jaar cel

Een man die in Polen nog een half jaar celtegoed heeft openstaan, is donderdag in Venlo door de politie van de weg geplukt.

Bosje bloemen voor hulp bij arrestatie in Heerlen

Een Heerlenaar heeft maandagmiddag de politie geholpen bij de aanhouding van een man die nog zo'n 15 maanden celtegoed had openstaan.

Venlonaar kan celtegoed uit gaan zitten

Een Venlonaar van 29 jaar oud is dinsdagmorgen opgepakt omdat hij nog drie maanden cel tegoed heeft.

Man uit Heerlen de cel in voor drugszaak uit 2004

Meer dan tien jaar nadat hij werd veroordeeld voor een drugszaak, moet een Heerlenaar nog een celstraf van anderhalf jaar uitzitten.

Impulsieve autodief gaat door naar Belgische cel

Een autodief die afgelopen weekend na een achtervolging in Maastricht werd aangehouden, blijkt in België nog 20 maanden celstraf te goed te hebben.

Voortvluchtige opgepakt en vastgezet in Kerkrade

Na lang zoeken heeft de politie in Kerkrade een man ingerekend die nog zo'n drie maanden celtegoed en voor duizenden euro's aan boetes had openstaan.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!