Overslaan en naar de inhoud gaan

Celstraf voor woningoverval met zwaard

Geplaatst opwoensdag 28 januari 2015 - 7:39

De 29-jarige Maurice F. uit Eys heeft een celstraf gekregen van 18 maanden, waarvan 9 voorwaardelijk, voor een gewapende woningoverval inWittem.

Gewapens met een zwaard drong F. samen met zijn neef in maart vorig jaar de woning binnen. Het duo maakte de bewoners een zakje wiet en twee telefoons afhandig.

F., die al een tijdje vastzit voor een ander vergrijp, staat te boek als veelpleger. Zodra hij vrijkomt, moet hij een intensief hulpverleningstraject volgen, onder meer ook om van zijn alcohol- en drugsverslaving af te komen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Eis: 18 maanden cel voor woningoverval met zwaard
Eis: 8 jaar cel en tbs voor 32 schaarsteken
Vergunning voor omstreden geitenstal in Overeys
Drie vrouwen leiden carnaval in Eys
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen