Overslaan en naar de inhoud gaan

Celstraf voor man (61) die 11-jarig meisje zwanger maakte

Geplaatst opvrijdag 17 november 2017 - 13:43

De 61-jarige Arnold M. uit Brunssum is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar.

De man verkrachte een elfjarig meisje, waardoor ze zelfs zwanger raakte. Ook moet hij het meisje een schadevergoeding van 10.000 euro betalen.

Eis
Twee weken geleden hoorde hij een gevangenisstraf van 10 jaar tegen zich eisen.

Lees ook: OM eist tien jaar voor verkrachting elfjarig meisje

Abortus
De Brunssumer is een vriend van de vader van het meisje. De zaak kwam aan het licht toen het meisje zich voor een abortus bij het ziekenhuis meldde, zestien weken in haar zwangerschap. Uit DNA-onderzoek van de foetus bleek dat M. de vader was.

Onschuld
Arnold M. zweeg lange tijd over zijn betrokkenheid, maar het DNA van de foetus kwam overeen met dat van M. Hij zei onschuldig te zijn en legde de schuld bij het meisje.

Bedwelmd
De man zou het meisje eind vorig jaar eerst hebben bedwelmd, om haar daarna te verkrachten. Dat is ook de reden dat het meisje zich niks van het misbruik kon herinneren. Uit onderzoek van haar haren is gebleken dat ze inderdaad verdoofd is geweest met het middel temazepam.

Lees ook: Verkrachter legt schuld bij 11-jarig slachtoffertje

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen