Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Celstraf geëist tegen 'terreurbuurman' uit Venlo

Geplaatst opwoensdag 9 maart 2016 - 17:26

Het Openbaar Ministerie heeft zes maanden cel geëist tegen 'terreurbuurman' Pedro B. (42) uit Venlo.

Hij wordt verdacht van vernielingen, pesterijen, stalking en smaad.

Burenruzie
De verdenkingen tegen B. houden verband met een uit de hand gelopen burenruzie in de Ganzenstraat in Venlo. De Venlonaar werd al eens veroordeeld omdat hij zijn overbuurman Geert Mevissen overgoot met urine. Een kennis van Mevissen kreeg daarna een boete opgelegd omdat hij de woning van B. bekladde.

Pesterijen
Pedro B. moest zich woensdag voor de rechtbank in Maastricht verantwoorden voor vernielingen, stalking, pesterijen en smaad die volgden na de eerste veroordeling. Hij zou onder meer onsmakelijke grappen hebben gemaakt over het plotselinge overlijden van de zus van de overbuurvrouw, die omkwam bij een verkeersongeluk. De auto van de buurman bood hij via Marktplaats aan: 'Gratis af te halen'.

Verhuizen
Overbuurman Geert Mevissen en zijn vrouw besloten deze zomer uit pure wanhoop te verhuizen. Daarop keerde de rust in de Ganzenstraat weer terug. De rechter doet over twee weken uitspraak tegen Pedro B.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen