Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Celstraf geëist tegen 'terreurbuurman' uit Venlo

Geplaatst opwoensdag 9 maart 2016 - 17:26

Het Openbaar Ministerie heeft zes maanden cel geëist tegen 'terreurbuurman' Pedro B. (42) uit Venlo.

Hij wordt verdacht van vernielingen, pesterijen, stalking en smaad.

Burenruzie
De verdenkingen tegen B. houden verband met een uit de hand gelopen burenruzie in de Ganzenstraat in Venlo. De Venlonaar werd al eens veroordeeld omdat hij zijn overbuurman Geert Mevissen overgoot met urine. Een kennis van Mevissen kreeg daarna een boete opgelegd omdat hij de woning van B. bekladde.

Pesterijen
Pedro B. moest zich woensdag voor de rechtbank in Maastricht verantwoorden voor vernielingen, stalking, pesterijen en smaad die volgden na de eerste veroordeling. Hij zou onder meer onsmakelijke grappen hebben gemaakt over het plotselinge overlijden van de zus van de overbuurvrouw, die omkwam bij een verkeersongeluk. De auto van de buurman bood hij via Marktplaats aan: 'Gratis af te halen'.

Verhuizen
Overbuurman Geert Mevissen en zijn vrouw besloten deze zomer uit pure wanhoop te verhuizen. Daarop keerde de rust in de Ganzenstraat weer terug. De rechter doet over twee weken uitspraak tegen Pedro B.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen