Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Cel en behandeling geëist tegen recidivist uit Heerlen

Geplaatst opdonderdag 29 september 2016 - 6:17

Tegen Heerlenaar Sven S. is donderdag 14 maanden cel en klinische behandeling geëist voor een lijst aan delicten.

Mishandeling van zijn vader, huisvredebreuk bij een ex-vriendin, vrijheidsberoving onder dwang en mishandeling van een andere ex-vriendin, rijden zonder geldig rijbewijs, belediging van agenten, winkelinbraak, heling en verduistering.

Strafbare feiten
Het is slechts een greep uit de lijst aan strafbare feiten waarvan het Openbaar Ministerie (OM) de 39-jarige S. verdenkt en waarvoor hij zich gisteren moest melden bij de rechtbank in Maastricht.

Eis
Ondanks dat het OM in eerste instantie dacht aan een lange onvoorwaardelijke gevangenisstraf, werd de eis uiteindelijk 14 maanden cel waarvan 8 maanden voorwaardelijk, en een klinische behandeling.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Celstraf zoon voor aanval op vader
Celstraf voor Heerlenaar vanwege dodelijk ongeluk Weert
ANP
Geschrokken Heemels ziet 'als een berg op' tegen celstraf
Celstraf dreigt voor wurgende kapper
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen