Overslaan en naar de inhoud gaan

Cécile Narinx blinkt uit in tv-quiz

Geplaatst opzaterdag 4 februari 2017 - 22:05

Cécile Narinx heeft in de tv-quiz Weet ik Veel 26.000 euro gewonnen en aan een goed doel gedoneerd.

De Maastrichtse modedeskundige nam het samen met Venlonaar Lex Uiting van 3FM en soapster Guido Spek op tegen een groep studenten.

Algemene kennis
In het programma van RTL wordt de algemene kennis van bekende Nederlanders en studenten op de proef gesteld. De fashionista blijkt een bolleboos en schopte het tot de finale.

Student
Daarin was ze iets minder succesvol, maar de beste student uit de zaal mocht ook nog in actie komen. Door het goed beantwoorden van verschillende quizvragen werd uiteindelijk een bedrag van 26.000 euro bij elkaar gespeeld.

Donatie
Zoals gebruikelijk bij het programma mag de bekende Nederlander het prijzengeld doneren aan een goed doel. De Maastrichtse koos voor een vrouw met ernstige oogproblemen. Met het geld kan zij een hulphond aanschaffen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Cécile Narinx benoemd tot penningmeester in WIDM
Familie Moszkowicz gaat televisieserie te lijf
Flikken Maastricht facebook
Nieuwe seizoen Flikken Maastricht vanaf 28 augustus op tv
ANP
Jon van Eerd neemt Sofie van den Enk mee naar Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen