Overslaan en naar de inhoud gaan

Cécile Narinx blinkt uit in tv-quiz

Geplaatst opzaterdag 4 februari 2017 - 22:05

Cécile Narinx heeft in de tv-quiz Weet ik Veel 26.000 euro gewonnen en aan een goed doel gedoneerd.

De Maastrichtse modedeskundige nam het samen met Venlonaar Lex Uiting van 3FM en soapster Guido Spek op tegen een groep studenten.

Algemene kennis
In het programma van RTL wordt de algemene kennis van bekende Nederlanders en studenten op de proef gesteld. De fashionista blijkt een bolleboos en schopte het tot de finale.

Student
Daarin was ze iets minder succesvol, maar de beste student uit de zaal mocht ook nog in actie komen. Door het goed beantwoorden van verschillende quizvragen werd uiteindelijk een bedrag van 26.000 euro bij elkaar gespeeld.

Donatie
Zoals gebruikelijk bij het programma mag de bekende Nederlander het prijzengeld doneren aan een goed doel. De Maastrichtse koos voor een vrouw met ernstige oogproblemen. Met het geld kan zij een hulphond aanschaffen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Cécile Narinx benoemd tot penningmeester in WIDM
Familie Moszkowicz gaat televisieserie te lijf
Flikken Maastricht facebook
Nieuwe seizoen Flikken Maastricht vanaf 28 augustus op tv
ANP
Jon van Eerd neemt Sofie van den Enk mee naar Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen