Overslaan en naar de inhoud gaan

Cécile Narinx blinkt uit in tv-quiz

Geplaatst opzaterdag 4 februari 2017 - 22:05

Cécile Narinx heeft in de tv-quiz Weet ik Veel 26.000 euro gewonnen en aan een goed doel gedoneerd.

De Maastrichtse modedeskundige nam het samen met Venlonaar Lex Uiting van 3FM en soapster Guido Spek op tegen een groep studenten.

Algemene kennis
In het programma van RTL wordt de algemene kennis van bekende Nederlanders en studenten op de proef gesteld. De fashionista blijkt een bolleboos en schopte het tot de finale.

Student
Daarin was ze iets minder succesvol, maar de beste student uit de zaal mocht ook nog in actie komen. Door het goed beantwoorden van verschillende quizvragen werd uiteindelijk een bedrag van 26.000 euro bij elkaar gespeeld.

Donatie
Zoals gebruikelijk bij het programma mag de bekende Nederlander het prijzengeld doneren aan een goed doel. De Maastrichtse koos voor een vrouw met ernstige oogproblemen. Met het geld kan zij een hulphond aanschaffen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Cécile Narinx benoemd tot penningmeester in WIDM
Familie Moszkowicz gaat televisieserie te lijf
Flikken Maastricht facebook
Nieuwe seizoen Flikken Maastricht vanaf 28 augustus op tv
ANP
Jon van Eerd neemt Sofie van den Enk mee naar Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen