Overslaan en naar de inhoud gaan

CDA-raadslid Meijer loog over diefstal op Pinkpop

Geplaatst opwoensdag 22 juni 2016 - 20:34

Het Kerkraads raadslid Mark Meijer heeft gelogen over de reden van zijn aanhouding op Pinkpop

Meijer, die zei dat hij was opgepakt wegens de ‘kwajongensstreek’ van het meenemen van een zitzak, blijkt te worden verdacht van veel meer.

Zitzakken en drank
Samen met drie anderen wordt hij beschuldigd van diefstal van drie zitzakken en een grote hoeveelheid drank. Pinkpop heeft daarvan aangifte gedaan.

Lees ook: Politieke carrière zitzak-raadslid Kerkrade wankelt.

Het Openbaar Ministerie (OM) wil niet inhoudelijk reageren op de nieuwe informatie omdat er nog aanvullend onderzoek wordt verricht. Ook Meijer wil niets zeggen. Dat geldt ook voor de Pinkpop-organisatie.

Een cartoon die op Twitter circuleert.

Lees in De Limburger van donderdag meer over Mark Meijer.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen