Overslaan en naar de inhoud gaan

CDA Kerkrade wacht onderzoek af naar verdacht raadslid

Geplaatst opdinsdag 14 juni 2016 - 17:46

Het CDA in Kerkrade heeft het vertrouwen in zijn raadslid Mark Meijer nog niet opgezegd.

Dat laat fractievoorzitter Annemie Housen weten. De fractie wil eerst het onderzoek van justitie afwachten, alvorens een standpunt in te nemen over de verdenkingen tegen Meijer en de mogelijk gevolgen daarvan.

Pinkpop
Het raadslid werd zondag aangehouden op Pinkpop, op verdenking van het stelen van drank. Na een nacht in de cel werd hij maandag vrijgetalen.

Lees ook: CDA-politicus opgepakt vanwege diefstal op Pinkpop

Persverklaring
Meijer wil tot nu toe niet reageren op de aantijging. Hij liet weten met een persverklaring te zullen komen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

CDA in gesprek over toekomst zitzak-raadslid Meijer
Zitzak-raadslid mag van CDA nadenken over toekomst
Mark Meijer vertrekt uit raad Kerkrade na diefstal en leugen
Paul Dahlmans volgt zitzak-raadslid Mark Meijer op
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen