ANP-354914059

Amhaouch kandidaat voor Tweede Kamerverkiezingen

Zittend Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch uit Panningen wil bij de verkiezingen in 2021 opnieuw op de CDA-lijst staan.

Wildplassen_HD
Overlast Heerlerheide: 'Jeugd doet behoefte in lift'

Jongeren zorgen voor overlast in de Heerlense wijk Heerlerheide. Ze bedreigen voorbijgangers en doen hun behoefte in de lift en het trappenhuis van gemeenschapshuis Gen Coel.

Filler
Botox en fillers: 'Pak illegale circuit harder aan'

Limburgse artsen zijn sceptisch over het voorstel van CDA-Kamerlid Joba van den Berg om de minimumleeftijd voor cosmetische ingrepen te verhogen van 18 naar 21 jaar.

Martijn van Helvert CDA Tweede Kamerlid_HD
Martijn van Helvert springt boven Ginkelse Heide

Tweede Kamerlid Martijn van Helvert uit Sittard maakt vrijdag een parachutesprong boven de Ginkelse Heide.

Edit - stock coronavirus coronatest
CDA wil actie provinciebestuur tegen wachtlijsten coronatest

Het CDA in het Limburgs Parlement maakt zich grote zorgen over het oplopen van de wachttijd tot boven de 48 uur voor de coronatesten in Limburg.

ANP-417886473
Heerlenaar vrij na doodsbedreiging CDA-politicus Omtzigt

De man die CDA-politicus Pieter Omtzigt met de dood zou hebben bedreigd, Danny V. (26) uit Heerlen, is vrijdag op vrije voeten gesteld. Hij is verhoord door de politie in Den Haag en mocht toen gaan.

Bordeel prostitutie
'Betalen voor seks hoort niet strafbaar te zijn'

Het CDA wil dat er een einde komt aan betaalde seks in Nederland. Jacqueline Rutten (51), eigenaresse van seksclub Sanne Privé in Herten, vindt dat een slechte zaak.

Raymond Knops
Raymond Knops CDA-campagneleider bij verkiezingen

Raymond Knops uit Hegelsom wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 de campagneleider van het CDA.

gemeentehuis gulpen-witten (2 jul 2020)
Gulpen-Wittem heeft nieuwe coalitie

De vier partijen in Gulpen-Wittem die overleg voerden over een nieuwe coalitie, zijn eruit.

Laurentius ziekenhuis Roermond
Zorgen over zorg na afketsen ziekenhuisfusie

Het CDA in het Limburgs Parlement wil weten wat de gevolgen zijn van het afketsen van de fusie tussen het Laurentius Ziekenhuis in Roermond en het VieCuri Medisch Centrum, met vestigingen in Venlo en Venray.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten