Rijschoolhouder Ruud Rutten Blerick (FAM) (27 jun 2020)

Blerickse rijschoolhouder blij met Roemer als adviseur

De Blerickse rijschoolhouder Ruud Rutten is blij dat Emile Roemer de kwaliteit van de rijschoolsector gaat onderzoeken. Rutten zelf kwam vorig jaar met het initiatief om een keurmerk in het leven te roepen voor rijscholen.

Rijexamen (12 mei 2020)
Scooterexamens eerste stap in opstart CBR

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) is dinsdag onder andere in Heerlen weer begonnen met het afnemen van scoorterrijexamens.

Meeste kans op rijbewijs in Gulpen-Wittem

In Gulpen-Wittem slaagden vorig jaar relatief de meeste kandidaten voor hun rijbewijs.

Faalangst-examen populair bij Beeselse rijlessers

De angstigste rijlessers van Limburg lijken in Beesel te wonen.

Limburgse kandidaten op tijd achter stuur voor rijexamen

Limburg kent nauwelijks problemen met het afnemen van rijexamens. Dat wijkt af van de landelijke trend, waar het CBR juist maatregelen moet nemen.

Rijbewijs halen in Heerlen? Dan moet je geduld hebben

Mensen die in de regio Heerlen hun rijbewijs willen halen, moeten geduld hebben.

Rijbewijs
Steeds meer Limburgse minderjarigen halen rijbewijs

Steeds meer Limburgse minderjarigen halen vervroegd hun rijbewijs. Sinds de start van het experiment 2todrive in november 2011 hebben al ruim 14.700 Limburgse 17-jarigen hun rijbewijs B gehaald.

Voormalige roemruchte discotheek wordt motor-oefenterrein

Het terrein rond de roemruchte discotheek Peppermill in Heerlen, die in 2014 de deuren moest sluiten, wordt een oefenterrein voor beginnende motorrijders.

Kamervragen over verdwijnen CBR-rijtesten

CDA-Tweede Kamerlid Martijn van Helvert heeft grote problemen met het verdwijnen van de rijtest voor mensen met een beperking of andere gezondheidsproblemen in Sittard, Heerlen en Weert.

Rijtest van CBR weg uit Sittard, Heerlen en Weert

Het afnemen van rijtesten verdwijnt uit Sittard, Heerlen en Weert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten