Meeste kans op rijbewijs in Gulpen-Wittem

In Gulpen-Wittem slaagden vorig jaar relatief de meeste kandidaten voor hun rijbewijs.

Faalangst-examen populair bij Beeselse rijlessers

De angstigste rijlessers van Limburg lijken in Beesel te wonen.

Limburgse kandidaten op tijd achter stuur voor rijexamen

Limburg kent nauwelijks problemen met het afnemen van rijexamens. Dat wijkt af van de landelijke trend, waar het CBR juist maatregelen moet nemen.

Rijbewijs halen in Heerlen? Dan moet je geduld hebben

Mensen die in de regio Heerlen hun rijbewijs willen halen, moeten geduld hebben.

Rijbewijs
Steeds meer Limburgse minderjarigen halen rijbewijs

Steeds meer Limburgse minderjarigen halen vervroegd hun rijbewijs. Sinds de start van het experiment 2todrive in november 2011 hebben al ruim 14.700 Limburgse 17-jarigen hun rijbewijs B gehaald.

Voormalige roemruchte discotheek wordt motor-oefenterrein

Het terrein rond de roemruchte discotheek Peppermill in Heerlen, die in 2014 de deuren moest sluiten, wordt een oefenterrein voor beginnende motorrijders.

Kamervragen over verdwijnen CBR-rijtesten

CDA-Tweede Kamerlid Martijn van Helvert heeft grote problemen met het verdwijnen van de rijtest voor mensen met een beperking of andere gezondheidsproblemen in Sittard, Heerlen en Weert.

Rijtest van CBR weg uit Sittard, Heerlen en Weert

Het afnemen van rijtesten verdwijnt uit Sittard, Heerlen en Weert.

Vanaf 75 jaar keuring bij verlenging rijbewijs

De man die vrijdag in Limburg een dodelijk ongeluk veroorzaakte was 87 jaar. Hij reed op de verkeerde helft van de snelweg en ramde een auto met daarin een moeder en drie kinderen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!