Valkenburg weer even het decor van Cavemanrun

De Cauberg, de grotten en het heuvellandschap waren dit jaar voor de vijfde keer het decor van de Cavemanerun in Valkenburg.

Foto's: Deelnemers trotseren sneeuw bij Cavemanrun

Landgraaf stond zaterdag in het teken van een speciale Cavemanrun. Bij de Ice Edition was een nieuw element toegevoegd aan het parcours met hindernissen: sneeuw.

Foto's: in gevecht met de blubber bij Cavemanrun

Valkenburg stond zaterdag in het teken van de vierde Cavemanrun. Er kwamen een paar duizend deelnemers naar het toeristenstadje om het gevecht aan te gaan met modder en obstakels.

Cavemanrun als alternatieve sportdag in Valkenburg

Zo'n 2500 scholieren van verschillende middelbare scholen in de omgeving Valkenburg hebben vandaag meegedaan aan een Cavemanrun.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts