Overslaan en naar de inhoud gaan

Caumerbeek in Heerlen kleurt groen: 'Pas op'

Geplaatst opmaandag 22 juni 2020 - 21:16

Door een mogelijke vervuiling van de Caumerbeek in Heerlen roept de politie mensen op om niet in contact te komen met het water. "Door nog een onbekende oorzaak is het water groen", laat een woordvoerder van de politie weten.

Ook mogen dieren niet in aanraking komen met het water. Het gaat volgens de politie om de Caumerbeek in de wijk Heerlerbaan.

Voorzorg
Het is volgens de woordvoerder nog onduidelijk of dit gevaar kan opleveren, maar uit voorzorg wordt er gewaarschuwd om niet in aanraking te komen met het water.

Watermonsters
"Medewerkers van Waterschap Limburg zijn ter plekke en nemen watermonsters. Vermoedelijk gaat het om een onschuldige substantie. In afwachting van de uitslagen van de watermonsters adviseert het waterschap om contact met het water in de Caumerbeek te mijden en geen dieren te laten drinken/zwemmen", aldus het Waterschap op Twitter.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen