Overslaan en naar de inhoud gaan

Castle of Love van start: 'Het is gewoon ram relaxed'

Geplaatst opzaterdag 20 augustus 2016 - 16:36

In Kerkrade is zaterdagmiddag dancefestival Castle of Love begonnen. Er treden dit weekend ruim 70 dj's op, verspreid over vijf podia.

Zo'n 8000 man per dag komen naar Kerkrade.

Grootste onder de kleine
En dat dit jaar alweer voor de 11e keer. "We zijn de grootste onder de kleine dancefestivals", zegt organisator Alain Dortants. "Dat willen we ook blijven in de toekomst."

Lekker
Het festival is niet helemaal uitverkocht. Ongeveer 85 procent van de tickets ging over de toonbank. Maar dat drukt het plezier van de aanwezigen allerminst. "Het is gewoon ram relaxed", zegt een van de bezoekers. "Iedereen doet waar-ie zin in heeft. Gewoon in het gras liggen, een beetje mensen kijken. Lekker!"

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen