Overslaan en naar de inhoud gaan

Casillas gearriveerd in Horst en klaar voor Fortuna

Geplaatst opwoensdag 15 juli 2015 - 8:55

Doelman Iker Casillas is dinsdag gearriveerd in Horst, waar hij zich aansluit bij zijn nieuwe club FC Porto.

Casillas arriveerde dinsdagavond bij het Parkhotel in Horst aan de Maas.

Eerste training in Horst
Woensdag speelt FC Porto een oefenduel tegen Fortuna Sittard. Of de Spanjaard dan onder de lat staat is nog niet helemaal duidelijk. Wel is bekend dat de veelwinaar (2x EK, 1x WK, 3x Champions League, 5x Spaans landskampioen) woensdag voor het eerst zal meetrainen met FC Porto. Om 10:00 uur begint die training op het sportcomplex van Wittenhorst.

Geen handtekening wel shirt
Iemand die in ieder geval hoopt op het meedoen van Casillas is Fortuna-doelman Ferhat Kaya. De sluitpost wil één van zijn jeugdidolen woensdagavond in levende lijve ontmoeten. Stiekem hoopt Kaya ook op een shirt van de nieuwe doelman van FC Porto, laat hij aan Voetbal International weten. Een handtekening gaat hem echter net te ver. "Nee, nee, daar ben ik inmiddels te oud voor. Maar als hij een shirt over heeft, houd ik me van harte aanbevolen."

YouTube
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Doelman Kaya twee jaar langer in Sittard
Iker Casillas meldt zich woensdag in Horst bij FC Porto
Fortuna-VVV1 21-3-15
Ferhat Kaya voorkomt negatief record voor Fortuna
Uitblinkende Kaya voorkomt nederlaag Fortuna
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen