Overslaan en naar de inhoud gaan

CASA-klinieken mogelijk afzonderlijk verkocht

Geplaatst opdonderdag 30 november 2017 - 17:19

De klinieken van de failliete abortusorganisatie CASA worden mogelijk per locatie verkocht. Het betreft drie klinieken in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.

De transacties moeten wel voor volgende week vrijdag rond komen, anders moeten de locaties de deuren sluiten.

Optimistisch
Dat heeft curator Marc Udink donderdag gezegd. Udink is 'redelijk optimistisch' dat de verkoop van de drie locaties gaat lukken. De geïnteresseerden zijn zowel collega-klinieken als 'derden'. De kopers moeten aan een aantal voorwaarden voldoen, zegt hij. "Allereerst een som betalen voor de inventaris. Daarnaast moeten ze nazorg kunnen leveren aan vrouwen die een ingreep hebben gehad. Ook moeten ze patiëntgegevens veilig kunnen stellen."

Doorbetaling
Dat volgende week vrijdag het doek kan vallen voor CASA-klinieken heeft te maken met de betaling van salarissen. Udink: "Het UWV heeft na het faillissement de doorbetaling van de lonen op zich genomen. Maar de rechter heeft bepaald dat dit uiterlijk tot volgende week vrijdag het geval is."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen