Overslaan en naar de inhoud gaan

Cas Wolters naar finale Heel Holland Bakt Nog Een Keer

Geplaatst opmaandag 27 september 2021 - 7:41

Ruim 1,6 miljoen kijkers hebben zondagavond gezien hoe Cas Wolters de finale heeft bereikt van Heel Holland Bakt Nog Een Keer.

Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Bitterkoekjes
De in Lerop geboren Wolters moest onder andere een bergbrioche en petit-crème bitterkoekjes bakken. Uiteindelijk wist hij met zijn baksels de finale te halen van dit speciale seizoen met oud-deelnemers van Heel Holland Bakt.

In totaal zaten 1.645.000 kijkers aan de buis gekluisterd voor het populaire bakprogramma. Enkel het achtuurjournaal werd beter bekeken met ruim 2,1 miljoen kijkers.

Lees ook: Cas Wolters bakt online met ernstig zieken

De finale van Heel Holland Bakt Nog Een Keer is volgende week zondag om 20:25 uur te zien op NPO1.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen