Overslaan en naar de inhoud gaan

Carrière Rob Ruijgh hangt aan zijden draadje

Geplaatst opzondag 28 oktober 2018 - 12:07

Het is nog onduidelijk waar en of wielrenner Rob Ruijgh zijn actieve wielercarrière voortzet.

De Valkenburger vertrekt bij zijn Belgische wielerploeg Tarteletto. Na twee jaar gaan beide partijen uit elkaar.

Mooie jaren
"De ploegleiding en ik hebben andere ideeën over mijn toekomst, dan is het beter om uit elkaar te gaan. We hebben twee mooie jaren gehad. Nu ben ik bezig met mijn toekomst elders", zegt de coureur tegen L1.

Duidelijkheid
De bijna 32-jarige
Ruijgh weet nog niet zeker of hij volgend jaar een nieuwe ploeg heeft. "Ik ben er nu druk mee bezig en hoop over een maand duidelijkheid te hebben."

Ronde van Iran
Ruijgh reed eerder ook voor de opleidingsploeg van Rabo en voor WorldTour ploeg Vacansoleil. Zijn beste resultaat was een 20e plek in het eindklassement van de Tour de France in 2011. Vorig jaar won hij nog de Ronde van Iran.

Meer hierover in L1mburg Centraal

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen